dilluns, 21 de desembre de 2009

EL BLOC JOVE D'ALZIRA ANIMA ALS JOVES A REALITZAR LES COMPRES NADALENQUES ALS COMERÇOS LOCALS

Nota premsa. 18 desembre 2009.

Beteta: “Hem d'apostar pel comerç local i les xicotetes i mitjanes empreses d'Alzira per tal de fer front a la crisi econòmica a la nostra ciutat i evitar així més tancaments”.
Un any més les joventuts valencianistes d'Alzira hem volgut convidar als joves alzirenys a realitzar les seues compres nadalenques a la nostra ciutat, per tal de fer front a la crisi econòmica.
Som conscients de la difícil situació que estan patint els comerciants alzirenys. Cada vegada són més els comerços tradicionals que es veuen obligats a tancar perquè no són capaços de traure l'empresa endavant. El cartell “liquidació per tancament” és una constant en la nostra ciutat i davant eixa situació no anem a quedar-nos de braços creuats. Hem d'apostar pel comerç local i les xicotetes i mitjanes empreses d'Alzira per tal de fer front a la crisi econòmica a la nostra ciutat i evitar així més tancaments.
Les raons per les quals convidem als joves a recolzar el comerç local són diverses:

- Són els nostres veïns i veïnes. Gent del poble i del barri.

- Generen llocs de treball estables i de qualitat front a la precarietat laboral a les grans superfícies.

- Estan prop de casa. Podem anar-hi caminant sense cues o embussos de trànsit, i a més no contaminem el medi ambient en no utilitzar el cotxe.

- Al xicotet comerç local trobem un tracte humà i personalitzat.

- Els beneficis dels comerços locals es reinverteixen en Alzira, generen riquesa.

- El xicotet i mitjà comerç local és el primer que col•labora amb les associacions i festes dels nostres barris.

- Els carrers plens de comerços i gent donen alegria i ambient al poble i eviten la degradació urbana i social.

- Consumint en els comerços locals ajudem a evitar que tanquen i reduïm el nombre d'aturats.

Per tot açò, i molt més, és pel que des del BLOC JOVE apostem pel comerç local de la nostra ciutat. Així i tot, no anem a deixar de denunciar la nul•la preocupació de l'Equip de Govern pels problemes dels comerços alzirenys. Enguany la gran mesura per a incitar al consum és encendre llums i col•locar plantes de Pasqua. Mesures que els comerciants ja han qualificat d'insuficients i que, si no s'acompanyen d'una campanya forta de promoció del comerç local per part del Consistori, resulten ridícules i ineficients.

Jose Beteta i Martínez
Secretari Local del BLOC JOVE d'Alzira