divendres, 28 de maig del 2010

EL BLOC D’ALZIRA INICIA LA CAMPANYA “MILLORA L’ORA” PERQUÈ LA GENT OPINE SOBRE L’ESTACIONAMENT A LA CIUTAT

Alzira, 27 de maig de 2010

BETETA: “D’aquesta manera continuem amb la línia que començà l’any passat el BLOC JOVE d’Alzira amb la campanya SANT BERNAT ON TU DIGUES! ja que des del BLOC considerem que la participació ciutadana és un dels valors més importants de la democràcia.”

A la vista de la polèmica suscitada per la zona blava a Alzira, amb declaracions creuades entre el Partit Popular i el Partit Socialista, des del BLOC considerem que s’ha de sentir l’opinió dels veïns i veïnes de la ciutat per tal que aporten el que ells consideren que seria més adient per a millorar l’estacionament.

Per això, hem iniciat una campanya que s’anomena MILLORA L’ORA: Campanya per la millora de la Zona Blava d’Alzira. Hem creat una pàgina web (www.milloralora.com), pàgines al facebook i al tuenti i tambè es podran fer aportacions mitjançant el correu electrònic (bloc@alzira.es) i per telèfon (96.245.90.76).

Anirem recopilant les opinions que faça la gent, les estudiarem i, junt a l’estudi que estem fent de la gestió de l’estacionament en altres ciutats, presentarem davant l’Ajuntament d’Alzira una moció que les arreplegue.

D’aquesta manera continuem amb la línia que començà l’any passat el BLOC JOVE d’Alzira amb la campanya SANT BERNAT ON TU DIGUES! ja que des del BLOC considerem que la participació ciutadana és un dels valors més importants de la democràcia.


José Beteta
Secretari Local BLOC JOVE Alzira