dimecres, 3 de juny del 2009

VISITA A ALZIRA D’ENRIC NOMDEDÉU CANDIDAT DEL BLOC-COALICIÓ PER EUROPA AL PARLAMENT EUROPEU

El candidat del BLOC-COALICIÓ PER EUROPA, ENRIC NOMDEDÉU, ha visitat la ciutat d’Alzira hui dimecres 3 de juny.

Junt al regidor del BLOC d’Alzira Carles Aranda i altres membres del col•lectiu d’Alzira, la visita ha començat a les 10 hores al Pont de Ferro on ha vist l’estat del riu Xúquer al seu pas per Alzira, un riu que necessitem viu entre d’altres per a la nostra agricultura. A Europa exigirem un canvi en la política europea agrícola perquè es done suport als llauradors front a les grans superficies subvencionades.

De ahí hem anat al Sector Tulell on Nomdedéu ha parlat sobre un dels principals punts del programa electoral: La defensa de l’aplicació de la normativa europea en matèria urbanística. Fomentarem la creació d’una nova llei urbanística participativa i respectuosa amb el nostre territori i amb els drets del propietaris.

Després hem passejat per La Vila un dels exemples de centres històrics importants que cal recuperar i revitalitzar.

Per últim, hem visitat el nou Mercat de La Vila i el tradicional mercat dels dimecres perqué apostem per un nou model d’economía productiva basat en el respecte a les persones i l’ajuda als professionals, autònoms i les xicotetes i mitjanes empreses, autèntics pilars de la nostra economía.

Podeu vore la resta de fotos de la visita en la presentació de diapositives del lateral.

1 comentari:

Nomdedéu ha dit...

gràcies per tot. gràcies a tots