dimecres, 20 de febrer del 2008

Més de 6.000 signatures demanen qué no tanque la residència


La plataforma constituïda per a evitar el tancament de la residència de majors d'Alzira, presentava el dissabte 16 de febrer passat 6.029 signatures davant el registre de l'Ajuntament d'Alzira.
Els representants de la plataforma i del partits adherits ressaltaren "la importància de mantenir oberta la residència en una ciutat on la demanda és encara molt superior a l'oferta", fins i tot amb les dues residències obertes. "L'Alcaldessa , malgrat la sol·licitud reiterada de la plataforma, encara no ha fet públic quantes persones hi han a la llista d'espera".
D'altra banda Vicent Ginestar, secretari d'organització del Bloc d'Alzira, demanava al govern municipal "que oferte les vacants que queden en la residència, pels que s'han desplaçat a la nova".
Pel que fa a les treballadores Ginestar recordà que "les 40 treballadores de la residència municipal, son plantilla de l'empresa adjudicatària y que en el suposat de que canvie, la nova adjudicatària deu subrogar els contractes". Encara que segons indicava el representant del Bloc "Solimar no vol assumir el personal".

1 comentari:

muntanya ha dit...

es de vergonya el que volien fer a la residencia i més quan es tracta d'un tipus de servei que segur que vora incrementada la seua demanda.

La bastis nomes fa que afavorir cotinos, blascos & cias.