dilluns, 6 d’octubre del 2014

Compromís per Alzira celebra una Assemblea oberta a la Casa de la Cultura



El divendres, 19 de setembre, a partir de les set de la vesprada.

Alzira, 19 de setembre de 2014

Compromís per Alzira enceta el treball per a la preparació de les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig de 2015 amb la celebració d’una Assemblea oberta. L’objectiu fonamental de l’assemblea ha sigut doble. Per una banda informar de les actuacions i fer un balanç del treball municipal del nostre grup. I per d’altra explicar les línees estratègiques de la campanya ARA GUANYEM ALZIRA 2015, on pretenem consolidar la nostra marca de Compromís i ser l’alternativa de govern a la nostra ciutat.

Des de Compromís per Alzira volem sobre tot escoltar les idees i propostes dels assistents per a reforçar el treball de Compromís per Alzira en els huit mesos que queden fins a maig del 2015 per tal que entre totes i tots podem construir tota una alternativa participativa, assembleària i democràtica efectiva per Alzira.

I no només estaven convocats els militants i simpatitzants de la Coalició sino que, com hem dit abans, és oberta a tota aquella persona que pense que el canvi de cicle polític és possible a la nostra ciutat.

Diego Gómez
Portaveu del Grup Municipal
Compromís per Alzira